Achterhookse aovund:

Boetners x Liquid Love Machine

boetners.png

Naast Brommers Kieken presenteren we: Achterhookse aovund!

De deure geet om 's oavonds 21:30 los. A'j d'r neet uut geet, kom i'j ook nargens.

Met o.a.:

de Boetners

> zijn er klaar voor! Klaar om met een eigen sound en veel rock 'n roll alle podia te bestormen. En dat is mooi! Want ze komen naar De Kroeg! Deze Achterhoekse dialectband toont geen genade, en zal met een mix van eigen nummers en covers je trommelvliezen laten rinkelen.
De heren hebben ondertussen al mooie dingen bereikt: festivals als Zwarte Cross, Huntenpop, het Høkersweekend en Høken in Toldiek hebben ze reeds aangedaan. Ook een eigen headline show in de DRU Cultuurfabriek en een uitverkochte theatershow in het Barghse Huus staan op het CV. Ook maakte de band onderdeel uit van het televisieprogramma 'Deurdonderen' van Omroep Gelderland en RTV Oost.

x

Liquid Love Machine

> een diep in de Achterhoek gestationeerd trio. De band werd in de zomer van 2017 opgericht door zanger en gitarist Yannick Boland.
Samen spelen ze stevige rockabilly en recht toe recht aan rock ’n roll met een catchy, poppy randje. Liedjes die zich ongemerkt vastzetten in je brein. Je kunt erop dansen, høken en sjansen. De teksten gaan met name over vrouwen; mooie maar ook minder mooie, en natuurlijk over al het andere waarin je jezelf kunt verliezen in het leven.

Ze kopen je ziel en laten je dansen als een marionet.

Verder is er natuurlijk Grolsch, meer muziek, een after, en gratis wc's.

VOOR MAAR 4 EURO. KOM OOK.