Koningsdag bij Cafe de Kroeg

Van 13.00 tot 00.00++

cafe_de_kroeg_koningsdagnacht.png


HET DAK GAAT ER LETTERLIJK AF!

Wees erbij: de áller-áller-állerlaatste Koningsdag in De Kroeg!
Dat dak gaat er eraf, want het hele blok wordt gesloopt! Dus terwijl wij een ander onderkomen zoeken, kom jij de tent afbreken! Hoe heb jij de Koningsdag van je leven? We overdekken gewoon de Beek! Podium erop, muziek, bier, gekte!

Met de allerbeste bands uit de hele provincie, gratis entree en eindeloze vaten bier (en oerfrieten), heb jij bij ons de Koningsdag (en -nacht) van je leven!

Je ziet, hoort en geniet onder meer:

Enge Buren

Samen met Ilse de Lange en Sydney Samson misschien wel de bekendste muzikanten die in Arnhem wonen. Muzikaal Cabaret van drie multi-instrumentalisten, die uitblinken in waanzinnigemuzikale persiflages en karikaturen. Ze lenen bekende popnummers en geven die absurdistische teksten. Voorheen al op Lowlands Festival, Eurosono en Zwarte Cross. Je kent ze vast van 'Pizza Calzone', https://www.youtube.com/watch?v=8NaRijGW-Zo

Tribute To The Doors

Om The Doors te eren brengt Tribute to The Doors een set zoals The Doors hem zelf nooit speelde. Light My Fire, Touch Me, LA Woman, Riders On The Storm, en altijd is er ‘The End’.
Let op! De band bestaat uit vijf ervaren muzikaten uit bands als De Staat,Donnerwetter, Hilltop Howlers en Raw Flowers. Geen enkel podium heeft nog geheimen voor deze muzikale vrienden.
EN WIJ HEBBEN ZE!

Klarendal Jazz Orkest

In 2013 ontstond in de Arnhemse wijk Klarendal een heuse 'eigen' big band: het Klarendal Jazz Orkest.
Voortgekomen uit de bigband van Het Domein van Kunst en Cultuur, het latere Kunstbedrijf Arnhem. En nú is het orkest zelfs een zelfstandige band onder leiding van niemand minder dan Guus Tangelder! Leve de Koning.

Speciaal Onderwijs

Laat je niet misleiden door de naam! Deze vijfkoppige band neemt je mee op een schoolreis bezegeld met humor, psychedelica en kindergekrijs.
Laat je verleiden door misplaatste metaforen en vage hersenspinsels. Muzikaal sterk, tekstueel verrassend en visueel apart. NIET MISSEN!
Ze stonden op EUROSONIC, in PARADISO, en releasden hun eerste EP 19 april met EP-Release Speciaal Onderwijs - Luxor Live!

ALLEMAAL GRATIS!!!

LAATSTE KEER KONINGSDAG IN DE KROEG!

WEES. ER. BIJ.

Link naar het event: https://www.facebook.com/events/419782971816493/

Line-up:

13:00-14:00 Klarendal Jazz Orkest.
14:00-16:00 Speciaal Onderwijs.
16:00-18:00 Enge buren.18:00-20:00 Balkanova Orchestra
20:00-22:30 The Doors Tribute
22:30-00:00 Afterparty Illuster DJ Duo Clojo & Ray Naey
00:00-0x:xx After-afterparty met DJ Gluhwein en Ivo Rodrigues

Terug naar agenda